Zelf gemaakte koekjes van Clipper thee!

Thee…. Wij krijgen er maar geen genoeg van! Zeker met de lente in de lucht, is het heerlijk om even een pauze te nemen met een fijne, verse kop thee op een beschut plekje in je tuin, op je terras of je balkon! Thee is hip, hot en happening. Zo komen er steeds meer speciale thee winkels en thee bars in en rondom Amsterdam en vind je steeds meer leuke theetuinen, waar je fijn kunt genieten van een kop met je favoriete smaak in de vaak prachtigste tuinen.

Maar waar komt de thee nu vandaan en wat is het verschil tussen groene en witte, zwarte of oolong thee? Alle thee komt van dezelfde struik, het gaat om het proces na het plukken van de blaadjes dat de verschillende theesoorten maakt.

In het Delicious magazine van maart is blogger Maura, onder andere schrijfster van het leuke blog Yellow Lemon Tree, naar Sri Lanka afgereisd en heeft een leuk artikel over haar reis geschreven. In het artikel vind je ook een paar van haar super leuke recepten met onder andere thee van het merk Clipper!!! Onze persoonlijk favoriet is de Earl Grey Shortbread. Deze koekjes maak je met de Clipper biologische zwarte earl grey en zijn echt verrukkelijk! En ook nog eens leuk en makkelijk om te maken.  Je kan natuurlijk eindeloos variëren met de smaakjes van de thee. En het mooie is dat de thee van Clipper allemaal biologisch en fairtrade zijn! Dus een gezond en verantwoord eigen gemaakt koekje bij je heerlijke Clipper thee.

Ook zin om de koekjes met thee te maken? Je kunt kiezen uit een van de vele smaken in onze webshop ! En als je van je thee en koekjes niet al helemaal vrolijk wordt dan word je dat wel van de mooie gekleurde verpakking die op iedere plank, in iedere keuken helemaal design verantwoord staan. Alleen maar voordelen met deze leuke en lekkere thee, dus haal snel de Delicious voor het recept en veel andere leuke en lekkere ideeën en neem snel een kijkje in de webshop en bestel jouw favoriete smaak!

Enjoy your Clipper Tea cookies!

Bron: www.deliciousmagazine.nl/www.yellowlemontreeblog.com