verzenden & retourneren

Verzenden

De verzendkosten voor leveringen onder Euro 50,00 bedragen Euro 4,75. Voor bestellingen boven dit bedrag worden geen verzendkosten berekent. Bestellingen worden verstuurt per POSTnl binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling en daarmee de betaling van de bestelling. Houd er rekening mee dat wanneer u kiest voor zelf overschrijven dit iets minder snel gaat dan wanneer u kiest voor betaling via IDeal.

U kunt via uw account uw bestelling volgen.

KoffieTheeWinkel.nl/IONIA Nederland VOF. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadiging van pakketten welke tijdens het verzendtraject en of de bezorging gebeurt zijn. Indien beschadiging het geval is willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen.

Retourneren

Indien uw bestelling niet naar wens is of als er per ongeluk goederen toegestuurd zijn welke u niet had bestelt kunt u deze retour sturen in de originele ongeopende verpakking nadat u dit schriftelijk hebt gemeld via info@koffietheewinkel.nl.

Indien de fout van de levering bij KoffieTheeWinkel.nl/IONIA Nedeland VOF ligt worden de verzendkosten voor het retourneren vergoed.

Indien de bestelling niet is wat u verwacht en u wilt de goederen toch liever niet houden dan kunt u na schriftelijk overleg de goederen retourneren en zullen wij het bedrag van de bestelling retourneren. De verzendkosten worden hierbij in mindering gebracht en de verzendkosten voor het retourneren zijn voor kosten van de klant.