Over KoffieTheeWinkel.nl

KoffieTheeWinkel.nl  is de online winkel voor koffie van het Siciliaanse merk IONIA, natuurlijk horen daar barista tools voor het zetten van de perfecte espresso of cappuccino bij van onder andere Motta en Joe Frex, maar ook voor semi professionele espresso apparatuur zit je bij KoffieTheeWinkel goed. En natuurlijk hebben we een mooi assortiment aan verschillende soorten theemerken en alle benodigdheden voor het zetten van een heerlijke thee.

KoffieTheeWinkel.nl is onderdeel van IONIA Nederland VOF, groothandel en importeur van IONIA koffie in Nederland. IONIA Nederland VOF is dealer en importeur van verschillende theemerken. Wij zijn dealer van Biepi en Nuova Simonelli espresso machines en natuurlijk onderhouden en repareren we de espressomachines ook. Sinds 1980 heeft IONIA Nederland een grote en trouwe klantenkring in de horeca opgebouwd.

Omdat steeds meer mensen op zoek waren naar IONIA koffie voor thuis is in 2005 de webwinkel geopend. Steeds meer mensen vinden hun weg naar onze online winkel en blijven trouw aan onze producten, service en ouderwetse klantvriendelijkheid!

We doen ons uiterste best de winkelervaring zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken. Als je ideeën, vragen of opmerkingen hebt dan horen we dat graag en kun je altijd contact met ons opnemen.

We wensen je veel winkel plezier!