Horeca – IONIA Nederland

IONIA Nederland is importeur van IONIA espressobonen. Wij importeren, behalve IONIA koffieproducten, ook echte Italiaanse cantuccini van Dolciaria Monardo. Wij zijn dealer van het Italiaanse espressomachines zoals Biepi Espressomachines en Nuova Simonelli. Thee hoort natuurlijk ook in het assortiment en we zijn trotse importeur van het prachtige theemerk Adagio Teas. Dit merk heeft prachtige losse blad thee. Maar we hebben ook Revolution Tea en Clipper Tea in ons assortiment.

Omdat we zulke mooie producten in ons assortiment hebben betekent dat natuurlijk niet dat we het daarbij laten en zijn we iedere dag op zoek naar meer mooie kwaliteitsproducten. Op die manier bieden we een onderscheidend assortiment aan aan onze leuke en trouwe klantenkring.

Ionia Horeca InformatieIONIA Nederland is een familiebedrijf, service staat bij ons hoog op ons prioriteitenlijstje net als klantvriendelijkheid en een open communicatie met onze klanten.

Ons doel is het aanbieden van een assortiment met producten die exclusief zijn en van goede kwaliteit. Wij streven ernaar om onze klanten en hun gasten een espresso of thee te laten beleven waarvoor ze iedere keer weer terug zullen komen.

Wij hopen dat je een bezoek zal brengen aan onze site www.ionia.nl en dat het hier niet bij zal blijven. Als je geïnteresseerd bent in een van onze producten of eens een afspraak wilt maken om de mogelijkheden te bespreken, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen als onze klant!

Je kunt ons bereiken via telefoon: 075 6228800 of via mail: [email protected].