Horeca – IONIA Nederland

IONIA Nederland is importeur van IONIA espressobonen. Wij importeren, behalve IONIA koffieproducten, ook echte Italiaanse cantuccini en pralines van Dolciaria Monardo. Wij zijn dealer van het Italiaanse espressomachine merk Nuova Simonelli en IONIA zette 8 jaar geleden, samen met de importeur, het thee merk Revolution Tea op de kaart. Sinds 2013 hebben we een nieuw thee merk gelanceerd op de Nederlandse markt, het Amerikaanse Adagio Teas, uitgebalanceerde thee van eerste klas kwaliteit met pure melanges.

We zijn iedere dag op zoek naar meer mooie kwaliteitsproducten om op die manier een onderscheidend assortiment aan te kunnen bieden aan onze trouwe klantenkring.

Ionia Horeca InformatieIONIA Nederland is een familiebedrijf, service staat bij ons hoog op ons prioriteitenlijstje net als klantvriendelijkheid en een open communicatie met onze klanten.

Ons doel is het aanbieden van een assortiment met producten die exclusief zijn en van goede kwaliteit. Wij streven ernaar om onze klanten en hun gasten een espresso of thee te laten beleven waarvoor ze iedere keer weer terug zullen komen.

Wij hopen dat je een bezoek zal brengen aan onze site www.ionia.nl en dat het hier niet bij zal blijven. Als je geïnteresseerd bent in een van onze producten of eens een afspraak wilt maken om de mogelijkheden te bespreken, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen als onze klant!

Je kunt ons bereiken via telefoon: 075 6228800 of via mail: info@ionia.nl.