DURGOL – ZWITSERSE PERFECTIE IN ONTKALKEN

DSE volledigZoals we inmiddels allemaal wel weten wordt de kwaliteit van je overheerlijke kop koffie of thee onder andere bepaald door het water dat je gebruikt. Dat water moet vooral zoveel mogelijk vrij zijn van kalk net als de apparatuur die je gebruikt voor het zetten van je koffie en thee. Nu hebben wij eigenlijk nooit zo heel veel zin in al die huishoudelijke, saaie klusjes en daarom zijn we op zoek gegaan naar een super ontkalker die snel en gemakkelijk in gebruik is en de boel ook echt goed ontkalkt! En een die je niet nog een week na het ontkalken vaag proeft in je lekkere koffie of thee. En Tadaaa….. we stellen voor DURGOL! Dit topproduct komt uit Zwitserland en is de beste ontkalker volgens ons. Super makkelijk, snel en veilig en niet duur in aanschaf en het voordeel is dat je met het gebruik van Durgol ook nog eens hoge reparatiekosten aan je espressomachine voorkomt of de zoveelste fluitketel of waterkoker moet aanschaffen.

Durgol Swiss espresso is speciaal ontwikkelt voor de gesloten koffiezetapparaten, zoals hoogwaardige espressomachines van alle merken, vol automaten, halfautomaten en natuurlijk ook voor de koffie pad machines. Durgol universal is juist weer speciaal geschikt voor filterkoffie apparaten en fluitketels en waterkokers.

Ter kennismaking met Durgol geven we nu bij iedere bestelling vanaf Euro 30,00 gratis een sample Durgol*, zodat je ook kunt zien hoe makkelijk en efficiënt Durgol werkt.

We weten zeker dat je ook enthousiast zal zijn! En als je nog niet overtuigd bent kun je nog even naar het filmpje kijken natuurlijk!

Je vindt Durgol onder accessoires – onderhoud in www.koffietheewinkel.nl!

(* zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!)