Eureka Mignon Specialita koffiemolen

449,00

De Eureka Mignon Specialita koffiemolen is de koning onder de thuis koffiemolens! Want al is hij klein van formaat, deze koffiemolen levert grootse prestaties! De maalschijven zijn namelijk precies hetzelfde als die van zijn professionele grote broer.

De Eureka Mignon Specialita is een compacte en super stille maler met een touchscreen. De buitenkant is van verchroomd aluminium. Via het  touchdisplay kun je precies de gewenste hoeveelheid voor 1 of 2 koppen instellen. Eenmaal de juiste hoeveelheid en maling ingesteld druk je je piston tegen de knop onder de uitloop en de koffiemolen maalt precies de ingestelde hoeveelheid. De hoeveelheid gemalen koffie kan ingesteld worden op een tiende van een seconde! Super nauwkeurig dus. Uiteraard kun je ook kiezen voor een handmatige stand. Het bonenreservoir is goed voor 300 gram bonen.

De fijnheid van de gemalen koffie kan gemakkelijk in stappen gedoseerd worden, waardoor je altijd de gewenste maalgraad krijgt. En dat komt de koffie natuurlijk alleen maar ten goede! De Eureka Mignon Specialita is uitgerust met grote maalschijven met een diameter van 55 mm. Door zijn kleine formaat past deze leukerd naast iedere koffiemachine en in iedere keuken!